2009.11.11. 15:46 – lánggitár

Egyetlen énekhang és egy gitár

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Friend ’n Fellow formáció sokak szerint valóban ideális páros, ahogyan a nevében, úgy a zenéjében is. Constanze Friend énekesnő meleg hangú, kifejező éneke, valamint Thomas Fellow virtuóz, gazdag, erőteljes és érzékeny gitárjátéka a szó legszorosabb értelmében vett örömzenélés a zenészek és a hallgatók számára egyaránt. A német duó igazi világutazó páros, akik a soul, pop, jazz és a rock elemeit ötvözi kivételes minőségű szórakoztató zenévé. Amelyről a hazánkban már többször járt, nagy sikert aratott Tuck and Patty páros juthat az eszünkbe.

A Friend ‘n Fellow a műfaj igazi klasszikusának mondhatja magát a kritikusok szerint. Felléptek többek között New Yorkban az egykori World Trade Centerben, Pekingben a China Millenium Parkban, Párizsban az Elysee Montmartreon, de játszottak a pop, soul és a jazz olyan nagyságaival is, mint Ray Charles, Al Jarreau vagy a Simply Red.

Szakértők szerint a sikerük titka zenei kiválóságukban rejlik: egyetlen énekhang és egy gitár, a többi maga a varázslat, amelyben a blues ereje a jazz szabadságával és a soul hangzásvilágával keveredik. Ezt mutatják be majd nálunk is a Millenárison november 14-én szombaton.


jazz program friend n fellow



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása