2010.10.14. 13:47 – lánggitár

35 ezer dollár egy leckéért a Metallica dobosánál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egyórás magánoktatást is nyert az a licitáló, aki hajlandó volt kifizetni 35 ezer dollárt (majdnem 7 millió forintot) azért, hogy Lars Ulrich-al, a Metallica alapító-dobosával töltsön egy napot. Még mielőtt sokan elkezdenék anyázni a zenészt feltételezett pénzéhsége miatt, elmondjuk, hogy az összeg karitatív célokat szolgál, egész pontosan a teniszező Andre Agassi Foundation for Education alapítványa számára megy a pénz, amit gyermekek oktatására fordítanak a jövőben.

A kikiáltási szöveg amúgy az egekbe magasztalja a Ulrich-ot, a világ egyik legnagyobb dobosának titulálja, leírja mennyi díjat kapott, mekkora hatással volt a zenei világra, mennyi lemezt adott el stb. Szóval a nyertes megkapja egy napra a nagyon híres zenészt, aki mutat neki ezt azt a dobon, majd együtt is ebédelhet vele. Emellett első osztályon utazhat repülővel San Franciscóba, a Metallica főhadiszállására, luxusszállodában lakik majd két nap is, ráadásul mindezt nem egyedül, hanem másodmagával teheti meg, de mindenképp még 2011 december 31-e előtt, ugyanis akkor jár le a nyeremény.

Az aukción amúgy más híres személyek, többek között Michael Phelps úszó, Robin Williams színész vagy maga André Agassi is ajánlott fel hasonló nyereményt.


metál hír metallica



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása