2010.11.22. 16:10 – lánggitár

A New Noise a legjobb magazinok között

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kiosztotta a legszebb és legjobb hazai magazinoknak járó díjakat november 18-án a Magazinmánia zsűrije. A Kreatív Csoport által idén harmadik alkalommal meghirdetett magazin- és könyvdizájn versenyre számos pályázat érkezett, köztük a New Noise is, és végül nem csak, hogy döntőbe jutott, még díjazott is lett az újság (külön sorrendet nem hirdettek). A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem docense, Pálfi György zsűrielnök szerint a New Noise-ban nagyon szépen harmonizál a tartalom a színvonalas, előremutató külsővel.

A magazin következő száma december 8-án kerül az olvasók elé, benne Danko Jones riportja John Lennonról, Uj Péter cikke a 15 éves Korogról, valamint kritika és interjú az Isten Háta Mögött új lemezével kapcsolatban. Ír még a New Noise Lennon most újra kiadott lemezeiről, de a Beatles-gyerekekről is. Lehet még olvasni a magazinban a Quimbyről, a Magashegyi Undergroundról, a Grand Mexican Warlockról, az Anthony and the Johnsonsról, a Belle And Sebastianról, a Motörheadről, Tövisházi Ambrus új gyermeklemezének felvételeiről, de a cigányzene haláláról is. A szokásos kritikák és ajánlók mellett a híreket most Ákos kommenteli.


hír new noise magazinmánia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása