2010.12.21. 08:01 – Hirdetés

Taljesen megfelelo a hangulat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az idei szilveszter az elmúlt évekhez képest lássuk be, egyelőre nem sok izgalmat tartogat. Ebben a mezőnyben tehát jelentőséggel bír, hogy az újév előestéjén nyitva tart a frissen felújított Szikra mozi, amivel kapcsolatban nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy bizony egy laza mozdulattal beült Budapest legstílusosabb koncerttermének posztjára az amerikai városok ilyen-olyan előadótermeinek mintájára kialakított enteriőrrel (és akusztikával!).

Az MTV és a Time Out neveivel fémjelzett buli fellépői közt az új lemezével majdnem kész neo, a Hangmás, az idén kimondottan felfutott EZ Basic, az újonc Carbovaris, a mindig friss Tesco Disco és a mindig menő Death Disco neveit találjuk, úgyhogy elsősorban ceruzanadrágos fiúkra és húszéves tündérekre érdemes számítani, de láttunk mi már 40 éves zakósokat is viszkizni, eggyel odébb baseball-sapkás tinikkel, szóval nem bocsátkoznánk közönségskatulyázásba. Képes szövegértési feladvány alant:


program szilveszter



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása