2010.12.25. 09:19 – lánggitár

Havonta egy dalt akar kiadni jövőre a Flaming Lips

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Terveik szerint a Flaming Lips 2011-ben teljesen más módját választja a zenekiadásnak, mint amit eddig csináltak. Havonta egy dalt akarnak írni, majd azt rögtön meg is akarják jelentetni. Hogy milyen formában, az Wayne Coyne énekes még nem tudja, lehet letöltés lesz, lehet bakelit (vinil) kislemezen, az is lehet, hogy zabpelyhes dobozokban, de az is, hogy maguk által kreált kis játékok kiséretében. Január végén kezdik majd a munkát, összejönnek otthonaikban vagy valahol máshol a másik három taggal, megírják a dalt, közben filmen dokumentálják, majd ki is adják. Coyne szerint normális lemezkészítési módszer sem unalmas, de most valami mást akarnak kipróbálni, mert nem lenne jó újabb két évet eltölteni ugyanazzal a 13 dallal.

Az énekes még azt is elárulta, hogy a dalokhoz egy kísérőfilmet is összeraknának a munkálatokról, és így már valóban úgy tűnik, mintha kurva sok munkát vállalnának be 2011-re, de így legalább másképpen gondolkoznak majd a dalokról. "Megpróbáljuk készítés közben átélni a zenénket ahelyett, hogy az anyag csak az életünk elmúlt két évének gyűjteménye legyen." - mondta Coyne a Rolling Stone-nak. Azt, hogy 2011 végén mi mást is csinálnak majd az összegyűlt dalokkal illetve a filmmel, még nem tudja az énekes, de majd addigra kitalálják. A Flaming Lips egyébként újévkor eljátssza majd a teljes 1999-es The Soft Bulletin nagylemezt Oklahoma Cityben, úgyhogy aki arra jár, ne hagyja ki.


pop rock hír flaming lips



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása