2011.03.30. 13:48 – lánggitár

Nincs nagy igényük a metálosoknak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Április 8-án érkezik Budapestre a Slayer és a Megadeth, ami tulajdonképpen a Big Four nevű thrash négyes egyik fele (a másik a Metallica és az Anthrax). Mindkét zenekar egy-egy közös öltözőt és egy-egy próbahelyiséget kért. Az öltözőket kényelmesen, de semmi esetre sem extra módon kell berendezni. Néhány kanapéra van csak szükségük. Ellátás kapcsán is főként gyümölcsöket, üdítőket, kávét és teát kértek, de persze azért némi chips, tortilla és csokoládé is kerül a délutáni nassolni valók közé. Vacsorára amerikai és ázsiai jellegű ételeket rendeltek.

Sem a Slayer, sem a Megadeth akart óriási díszletekkel és hatalmas stábbal turnézni, így inkább a hangosítás minőségére helyezték a hangsúlyt. A felszerelésük épp ezért el is fér négy kamionban, amit a két zenekar turnébusza és még két további busz kísér. A 300 négyzetméteres színpad kialakítása is hagyományosnak mondható, bár az óriási hangládák és a fényhidak elhelyezése meglehetősen látványos lesz az előzetes hírek szerint. Az építés reggel 8-kor kezdődik, és kora délután már a hangbeállás zajlik majd. 25 magyar technikai ember segít majd a helyszínen, hogy minden időre a helyére kerüljön, és ebből négyen a koncertek ideje alatt is dolgoznak a világosítóknak majd.

Az Aréna egész területén nem lehet dohányozni. Szigorú beléptetési és biztonsági előírásokkal dolgozik a turné, amelyet betartatnak Budapesten is: teljes test és táska ellenőrzés lesz az épületbe belépéskor. Nem lehet behozni semmilyen üveget, palackot, fél- vagy teljesen profi fényképezőgépet, hang- és videó felvevőt. Ezt a koncert ideje alatt is folyamatosan ellenőrizni fogják a tömegben, ha valakit kép- vagy hangfelvétel készítésén érnek, elkobozzák a teljes felszerelést. Ezen felül nem lehet még a koncertre bevinni lézerpontozót, lámpát, vakut, bármilyen típusú kést, sokkolót, botot, buzogányt, láncot vagy üvegtárgyat.

Kapunyitás este hétkor lesz, a koncerteket a Megadeth kezdi nyolc körül, a Slayer valamivel tíz előtt lép majd színpadra.


metál hír program slayer thrash megadeth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása