2011.04.29. 17:00 – Hirdetés

That's me on the spotlight

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Volt idő, mikor a rokolyák egy-egy bécsi karmester pálcájától csúsztak a padlóra. A szteppcipőknek és jazztrombitáknak is megvolt a maguk ideje, aztán végül jöttek a cicanadrág visíttató busa hónaljak és gitárszintik.
De talán nem túlzás állítani, hogy a dj füles egyértelműen a XXI. század glóriája. Akiknek igazán jól áll: villámgyorsan ikonok lesznek és akár minden este a mennybe mehetnek. Ráadásul nem kell már évekig a villamosgitárral szenvedni ahhoz, hogy bárki szexi bugyikat kapjon az arcába. Ma már elég lehet egy laptop, némi gyakorlás és persze sok-sok tehetség is.

Talán épp ezért döntött a Jägermeister úgy, hogy kiszakítja a még felfedezetlen zenemágusokat a hálószobák és tízfős házibulik fülledt félhomályából, hogy most a több ezres tömeg előtt, igazi rivaldafényben mutathassák meg magukat. A honlapra kattintva bárki feltöltheti legütősebb mixét, hogy onnantól kezdve karrierje a közönség és a zsűri kezében legyen.

Akinek nem kenyere a lemezcibálás, az is látogasson el bátran, mert a site gyakorlatilag óránként frissül a legfrissebb és ropogósabb mixekkel. Akinek pedig már megvan a kedvence: szavazzon és pusholja őt a siker felé!

A győztesek a május 20-i Master Tempo partyn lesznek felvezetve a nagyközönségnek, ahol a TOP 3 helyezett mellett fellépnek még a szakma nagyjai is. Egy ilyen tehetségkutatóból nem hiányozhat az életmű- és lassan talán Kossuth-díjas matuzsálem: Palotai, de ott lesz a lassan 20 éve regnáló Anima, és az ifjú titánok képviselője: Subotage is. 


pr hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása