2011.07.24. 09:00 – sixx

Itt a Los Vegas első nótája

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Kowalsky mellől kiszállt trió (Cha Cha, Jimmy és Sóder) kiegészülve Tóth Levente gitárossal felvette első hivatalos szerzeményét, aminek egyelőre még címe sem nagyon van, így Hetes lett jobb híján. A dal a debreceni Friss rádióban volt hallható először tegnap délután, majd estére felkerült a zenekar weblapjára, a facebookra és a YouTube-ra is - ahogy azt manapság csinálja mindenki.

Akik attól féltek, hogy az új zenekar a Kowa meg a Vega legsikeresebb korszakának motívumait viszi majd tovább, azok most megnyugodhatnak, mert ez jó kis hagyományos rockzene, jó riffel és fogós refrénnel. Az énekest végül hosszú keresgélés után házon belül találták meg Cha Cha (Csanádi Krisztián gitáros) személyében, nem mondom, hogy rosszul jártak vele. A fenti werkfilm a Hetes rögzítése során készült, de lesz majd hivatalos videoklip is hozzá, és augusztusban megkezdődik az első album felvétele is.


video rock los vegas



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása