2011.11.10. 16:52 – Lángoló Gitárok

Már megint Budapesten a Darkest Hour

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Lassan már az is unalmas, hogy mindig megemlítjük, hogy hazajár Pestre a Darkest Hour, hiszen kilenc hónapon belül már a második Dürer Kertes koncertjükre készülődik a Washington DC-ből származó metálzenekar. Némileg szomorú hír, hogy a Darkest Hour két oszlopos tagot is vesztett, hiszen a parti-pozitív ritmusszekció, azaz Ryan Parrish dobos és Paul Burnette bőgős a közelmúltban elhagyta a zenekart, így az amúgy a Machine Head turnéján szabadnapos zenekar már az új felállással ugrik át hozzánk, persze ez mit sem von le majd az este értékéből.

A Darkest Hour ugyanis az elmúlt pár évben egyre inkább jól csengő Grindrise fesztivál headlinereként lép színpadra, ahol az erősődő magyar underground mezőny együttesei teszik még tiszteletüket. Így ott lesz a szegedi The Southern Oracle, akik a szintén fellépő Till We Droppal karöltve kerültek a közelmúltban a német Let It Burn Recordshoz, ráadásul utóbbi zenekar pár napja abszolválta első Európa-turnéját. Láthatjuk még a Grindrise/Grindesign mögött álló Borbás Róbert pólóminta- és borítórajzoló bajnok zenekarát, a The Sharon Tate-et, a debreceni metalcore Aetrigant, illetve egy friss csapatot, a közönségszavazatokkal a koncertre bekerülő egri Téveszmét.

Ha mindez nem lenne elég, délután ötkor Borbás Róbert munkáiból kiállítás lesz a Dürer Kertben, ahol printeket, festményeket tekinthet meg a nagyérdemű, ráadásként Borbás még egy instant live show-val is meglepi közönségét és helyben fog elkészíteni egy vadonatúj festményt.

Ha valaki egy másik bolygón élt az elmúlt tíz évben és soha sem futott bele a Darkest Hourba, annak itt a pár hete elkészült klip a Your Every Day Disaster című dalra:


metál hardcore program metalcore darkest hour



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása