2011.11.18. 15:30 – Lángoló Gitárok

Az Interscope-hoz igazolt a Van Halen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A David Lee Roth + három Halen felállású Van Halen al^írta új szerződését, ami mostantól nem a Warnerhez, hanem az Interscope-hoz köti a legendás rockzenekart. A 35 éven át tartó VH-Warner együttműködés végén egy ideig úgy tűnt, a Columbia Records lehet a befutó, de az utolsó pillanatban érkezett az Interscope és tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot (nem, nem lófejeset).

A mérleg nyelve David Lee Roth volt, aki úgy van a zenekarban, hogy közben saját menedzsmentje, könyvelője és ügyvédje van (hiába no, tanult a nyolcvanas évekből), nem akart olyan lemezcéggel szerződni, ami a keleti parton székel, márpedig a Columbia ilyen, hiszen központja New Yorkban található. Az Interscope viszont a Universal Music egyik cége, és Los Angelesben székel, így ez az akadály is elhárult, most már tényleg el kellene kezdeni dolgozni, emberek.

A Van Halen 1977 óta volt a Warner-istálló tagja, az új, immáron Interscope logós album 2012 tavaszén jeleneik meg, ha addig össze nem vesznek a zenekar tagjai.


videó médiaipar van halen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása