2012.02.08. 12:00 – Lángoló Gitárok

Alkotói szabadsága után újra zenél a Bin-Jip a Trafóban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Öt hónap koncertszünet után tér vissza február 11-én, most szombaton a színpadra a Bin-Jip a Trafóban, ahol ez alkalomból először mutatnak be dalokat készülő új lemezükről. Az utolsó koncert óta eltelt időszakot a zenekar tagjai közös dalírással töltötték, második lemezük még 2012-ben megjelenik. A koncerten hallható új dalaik a zenekar szerint dinamikusabbak, bátrabbak, harapósabbak, mint bemutatkozó, 2010-ben Magyarország mellett Japánban is megjelent, Enter című albumuk zenéi, de emellett megmaradt a kísérletező Bin-Jip-hangzás is.

A nemzetközileg már befutott együttesek receptjét követve a Bin-Jip, megszakítva a koncertek sorát, az elmúlt időszakban hónapokon keresztül csak a lemezkészítésre összpontosított. Az együttes tagjainak elmondása szerint a recept bevált, nagyon hasznosnak érezték ezt a nyugodt, de kreatív időszakot, ami alatt így minden energiájukkal a születő dalokra koncentrálhattak. Korábbi számaik mellett ezekből mutatnak be jó párat a szombati fellépésen.

A koncert további különlegessége az új dalokon kívül az interaktív látvány lesz: a fiatal grafikus, Szabó Levente teljesen élőben rajzolt és effektezett képi világgal, live VJ-ként követi majd a színpadi történéseket.

A Bin-Jip bemutatkozó nagylemezéről annak idején itt írtunk csupa jót, a lemez címadó számához forgatott látványos klipjükről itt volt szó az egyik 2010-es klipmegosztásunkban, tavaly pedig bővebben itt mutattuk be őket az MTV EMA kapcsán.


ajánló jazz koncert hír program elektronikus downtempo triphop harcsa veronika bin jip



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása