2012.05.30. 16:00 – Lángoló Gitárok

A Vader és a Behemoth Magyarországon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vader.jpgEmber nem lehet Magyarországon, aki az összes itthoni Vader-koncerten ott volt, pedig a fáradhatatlan lengyeleket még ötvenedszerre is élmény megnézni. Annak idején a legjobb élő death metal zenekarnak kiáltották ki őket, annyi biztos, hogy ha a stílus legjobb öt lemezébe beletartozó Litanyról legalább a Wingset eljátsszák, akkor már megéri őket megnézni június 3-án a Club 202-ben.

Blackből death metal, aztán szépen lassan megélhetési metal, nagyjából így írhatnánk le röviden a lengyel Behemoth pályáját. Ennyi, ami elmondható a hazájában tévés tehetségkutatóban zsűriző, a leukémiát is legyőző frontemberrel, Nergallal felálló zenekarról. A koncert többet ér majd minden szónál.

Vasárnap fellép még a görög Septic Flesh, a heavy metalnak titulált amerikai Huntress és a brit Nexus Inferis is.


metál program black death vader



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása