2012.09.26. 11:00 – Hirdetés

Ismét lesz Majdnem Híres

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ismét elindul a Majdnem Híres Rocksuli akkreditált könnyűzenei menedzserképzése: a 2013. január 16-án kezdődő suliba már októberben megkezdődnek a felvételi beszélgetések. Az MHRS új évfolyamának első féléve május 8-án szóbeli vizsgával ér véget. A szervezők felhívása: „Ha olyan 17-35 éves fiatal vagy, akit behatóbban érdekel a könnyűzene története, annak szakmai háttere, illetve tágabb popkulturális összefüggései, ha zenekarok kezdő és haladó menedzsere vagy, netán zenész, zenerajongó, újságíró, PR-területen dolgozó, aki szeretne a popszakmában érvényesülni, lemezkiadónál, zeneműkiadónál munkát vállalni, fesztivál- és rendezvényszervező lenni - legyél te is Majdnem Híres!"

A Magyarországon egyedülálló képzést ismert szakemberek tartják számos vendégelőadó bevonásával. Elméleti és gyakorlati óráikon nemcsak könnyűzene- és poptörténettel foglalkoznak, hanem megismertetik a zeneipar (lemezkiadó, zeneműkiadó/publishing, szerzői jogok, zenei marketing és PR-eszközök, koncert-, turnészervezés, fesztiválok) működésével és a popkultúra határterületeit jelentő egyéb ismeretekkel is a hallgatókat.

Jelentkezni az info@mhrs.hu email címen lehet, a jelentkezés után személyesen egyeztetnek a felvételi beszélgetés időpontjáról. Felvételi időpontok 2012 októberben, novemberben, decemberben és január elején is várhatók. Helyszín: az Astoriánál a Károly körút 3/a alatt.

A tanfolyam kezdési időpontja: minden szerdán 17.30.
További részletes információ: http://www.mhrs.hu/indul-az-uj-kepzes-januarban/
http://www.mhrs.hu
http://www.facebook.com/majdnem.hires


hír iskola majdnem híres



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása