2012.10.25. 15:42 – [MTI]

15 euróért ad meglepetéskoncertet a Rolling Stones

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

stones_1.jpegMeglepetéskoncertet ad csütörtök este Párizsban a Rolling Stones, amelyre a délelőtt meghirdetett 350 jegyet - alig 15 euróért - néhány perc alatt elkapkodták.

Az interneten szerdán terjedt el az a hír, hogy a Rolling Stones csütörtökön egy kis párizsi klubban, a 700 férőhelyes Trabendóban, hétfőn pedig egy zártkörű rendezvényen a Théatre Mogador nevű szórakozóhelyen ad koncertet. A hírt csütörtök reggel maguk a zenészek erősítették meg a Twitteren. "A Rolling Stones egy rövid koncertet ad bemelegítésként ma este, október 25-én, csütörtökön Párizsban" - twittelték ki.

A bejegyzés megjelenése után hatalmas sor alakult ki a Champs Elysées sugárút Virgin Megastore üzlete előtt, ahol a jegyeket árusították, alig 15 euróért. Egy személy összesen két, névre szóló jegyet vehetett. A hatalmasra duzzadt tömeg miatt az árusítást az eredetileg meghirdetett 12 óra helyett 10 órakor megkezdték és néhány perc alatt mind a 350 hely elkelt. A párizsi meglepetéskoncertet eredetileg csütörtök reggel akarta a Rolling Stones hivatalosan bejelenteni, de miután a hír szerdán kiszivárgott, az első rajongók már éjfélkor megjelentek a jegyeket árusító üzlet előtt, a hajnali órákban pedig már csoportosan érkeztek az emberek.

A Virgin Megastore állítólag csak hétfőn tudta meg, hogy náluk fogják a jegyeket árusítani. Az érkezők lemoshatatlan filctollal sorszámot kaptak a kezükre, később azzal mehettek a pénztárba. Többen könnyes szemmel nyilatkoztak a France 2 híradójában, hogy ötven éve várnak a pillanatra, hogy élőben hallhassák Mick Jaggert énekelni.

A Rolling Stones egyébként október 15-én jelentette be, hogy több koncertet is ad még idén Londonban és Newarkban, de persze azokra a stadionkoncertekre több száz font, illetve dollár a belépő. A zenekar utoljára 2005 és 2007 között volt világkörüli turnén a The Bigger Bang Tourra összesen 4,5 millióan voltak kíváncsiak. Ezt a nézőszámot eddig csak egyetlen turné tudta felülmúlni, amit persze az érzelmes merchandising gitárpopban utazó U2 nyomott le.


rock koncert hír párizs rolling stones



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása