2013.03.05. 08:52 – Lángoló Gitárok

Tommy Lee többé nem pacsizik pénzért

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Screen Shot 2013-03-04 at 4.29.29 PM_1.pngNa, ezért szeretjük Tommy "lófasz" Lee-t, a Mötley Crüe zenekar dobosát: közölte az éppen Ausztráliában turnézó zenekar menedzsmentjével, hogy menjenek a faszba a koncertek utáni és előtti személyes találkozókra árult 900 ausztrál dolláros (208 000 forintos) VIP-jegyekkel együtt, ő nem vesz részt a rajongók kizsákmányolásában, és kész. 

Aki nagyon szereti a pina/hajmetál forradalom egykori élharcosát, és mindenképpen valami exkluzív cuccot akarna a buliból hazavinni (akár természetben, akár elméletben), annak több lehetősége van: a Kickstart My Heart-csomag a már említett 900 dollárérét a következőket tartalmazza: jegy az első tíz sor egyikébe, személyes találkozó és közös fotó a zenekar tagjaival, egy aláírt litográfia, valami limitált példányszámos mörcs, egy stage pass (érvénytelen) és egy fotó a színpadon a felpakolt cájggal. Van még két másik csomag is, 425 ill. 295 dollárért, de ezekben a személyes találkozó nem szerepel.  

Lee a zenekar hivatalos Facebook-odalán írta, hogy míg a másik három tag részt vesz a rajongók kvázi kifosztásában, neki ebből elege van. "Nem azért nem veszek részt a közönségtalálkozón, mert nem akarok találkozni a rajongókkal, hanem azért, mert nem értek egyet ezzel a módszerrel. Ha az utcán összefutunk, nagyon szívesen dumálok mindenkivel - ingyen és bérmentve."


rock metál hír tommy lee motley crue embör



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása