2013.05.06. 13:10 – Lángoló Gitárok

Húszéves a Freshfabrik - Ünnepelnek az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ff_fejek_header.jpgHúsz évvel ezelőtt alakult meg a Freshfabrik, ami a magyarországi modern rockzene úttörőjének számított a kilencvenes években. A zenekar azóta is létezik, bár az alapítók közül már csak ketten vannak a csapatban. A jubiláló együttes idén, május 9-én, az A38 Hajón ünnepli meg ezt a nagyon kerek évfordulót, ahol Horváth István Pityesz, Oláh Szabolcs, Koncz Mátyás, Szabó András, Kovács Levente és Szvoboda László áll majd a színpadra, illetve vendégként megjelenik még az alapító-énekes, Vörös András is. A csapat azt ígéri, hogy ez egy életműkoncert lesz, ahol a régi és új dalok egyaránt helyet kapnak majd. A csütörtöki estén a Liquid Limbs és a Plastic Bitch lesz az előzenekar. Alább látható egy majd' negyedórás videó, amin rengeteg zenész kíván boldog szülinapot a Freshfabriknak (a videó alatt ott az összes megszólaló).

Papp Szabi (Supernem), Gajda Matyi (Fish!), Czutor Zoli (Belmondo,Nyers), Havas Miki (Irie Maffia), Joós Pisti,(Warner/Magneoton), Tóth Geri (Blind Myself), Héda (Cherry Bomb), Késmárki Zsolti,( Hooligans), Csongor Bálint,(Subscribe), Csányi Szabi (Black Out, Piknik Park), Szekeres Andris (Junkies, Sztereomilk), Szikszai Karesz (Csigafröccs, Neurotrend), Manoya-Hodosi Enikő (Neo), VicLaz (Sexepil, ETA), Érsi (Insane), Rácz Tibi (Plastic Bitch), Knapp Oszi (WSOTW, ex-Insane), Tiszai Vivi (OzoneMama).


rock metál hír freshfabrik



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása