2013.05.21. 16:38 – Lángoló Gitárok

ByeAlex fáradt és dalokat ír

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Alig pár nappal az Eurovíziós Dalfesztivál után adott sajtótájékoztatót az MTVA épületében ByeAlex és kisebb csapata. A tizedik helyen végzett előadó és zenésztársai illetve a menedzsmentjének tagjain kívül Rákay Philip és Csiszár Jenő is megjelent az eseményen. A Dal című műsor zsűritagjai közül előbbi nyitotta  az eseményt, miszerint ByeAlex tizedik helyével választ adtak a kétkedőknek, és a szombati döntőt majdnem egymillió kétszázezren nézték itthonról. (Fotó: Szécsi István/Velvet)

Miután Csiszár Jenő hosszan elemezte mennyire előrébb jár az ő rádiója, mint más, a főszereplő is szót kaphatott. Saját bevallása szerint hulla fáradtan érkezett a sajtótájékoztatóra és annyira kimerítette a malmői szereplés, hogy a döntőben látott bevonulásnál kis híján elájult. Az is szóba került, hogy a verseny óta komoly megkereséseket kapott és a külföldiek érdeklődése a Facebook-oldalán is érzékelhető, az ismertsége pedig jelenleg "a maximumon van."  A szomszéd országokból érkező elenyésző mennyiségű szavazatot azzal magyarázta, hogy Erdélyben sokan a Magyar Televízió adását nézték, ezért rengeteg beküldött SMS-re érkezett "error" vagyis hibás válaszüzenet.

Fotók: Szécsi István/Velvet

Az őt ért kritikákkal kapcsolatban annyit mondott, hogy nagyon örül az eredménynek és nem foglalkozik azzal mit gondolnak róla, a Velvet kérdésére pedig annyit mondott, hogy szerinte csak öt-hat ember az, aki számára megmagyarázhatatlan módon negatívan áll hozzá. Nem tudjuk, hogy ebbe a Lángoló Gitárokat belegondolta-e, de a Velvetnek elismerte, hogy a koncertkritikánkban azért volt némi igazság, és javítja a hibákat, és fellépéseket is képes lemondani amiatt, hogy felkészültebb, összeszedettebb legyen. Újságírói kérdésre, miszerint mit kezd az igen nagy összegűnek vélt jogdíjjal, nem tudott konkrét választ adni. Új dalokkal kapcsolatban ByeAlex annyit mondott, hogy már több is kész van és kioktatta a meglehetősen tájékozatlan újságírót arról, hogy ő egyslágeres előadó lenne, hiszen a Petőfi már másfél éve is játszotta az egyik számát.

Véleménye szerint azért is végezhetett ennyire előkelő helyen, mert az Eurovízión túl sok az egyforma dal. Érdekes adalék még, hogy egy filozófiai érdeklődését érintő kérdésre azt válaszolta, hogy egyetemi tanulmányait későbbi újságíró munkája miatt kellett megszakítania, de tervezi egyszer a folytatását. Két társa közül a gitárossal biztosan folytatják még a zenélést és arra a kérdésre, hogy a következő imidzsében milyen szerepet kap a sapka és a szemüveg természetesen kissé zavart értetlenkedéssel reagált.

ByeAlex a Kedvesem című dalával minden idők harmadik legjobb magyar eurovíziós eredményét érte, mikor szombat este tizedik lett a malmői döntőben. Itt a fellépése:


pop hír byealex



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása