2013.08.14. 13:14 – Lángoló Gitárok

Maratoni dzsesszfesztivál Újbudán szeptemberben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vida.jpgIdén kilencedik alkalommal rendezik meg az Újbuda Jazz Fesztivált, ami alapítása óta komoly nemzetközi fellépőgárdával vonultatja fel a kortárs szabad improvizációs zene és hagyományos dzsessz legfontosabb előadóit és irányzatait. Az A38 Hajó és a MU Színház, valamint Újbuda Önkormányzatának együttműködéséből
született fesztiválsorozaton öt nap alatt közel száz fellépő mutatkozik be az A38 és a MU színpadán szeptember 3. és 8. között. A fesztivál első két napján a JazzaJ istállójából kikerült formációk kapnak helyet, amelyek stílushatárokon túllépve a jelenlétet és a rögtönzést állítják fókuszukba. Rajtuk kívül még számos elismert nemzetközi és hazai zenész tiszteletét teszi Svédországtól kezdve az Egyesült Államokon át a különböző országokból verbuválódott tagokból álló formációkig.


jazz fesztivál hír a38



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása