2013.08.27. 11:19 – Lángoló Gitárok

A Daft Punk az MTV-nél járt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dafft.jpgMegpróbálkoztunk a lehetetlennel, és győztünk, feltúrtuk az egyetlen olyan dolgot a hétvégén lezajlott MTV Video Music Awardsról, aminek még valamennyi hírértéke is van. Mivel mindenki a hirtelen nagylánnyá érett Miley Cyrus seggrázásával volt elfoglalva, a Daft Punk megjelenése már nem is tűnt akkora szenzációnak. A francia duó ugyan az előzetes találgatásokkal ellentétben nem produkált semmit a színpadon, mindössze Taylor Swiftnek adták át a legjobb női előadó által készített videó díját. De azért nem jöttek teljesen üres kézzel, mivel a Get Lucky-t követő kislemezük alanyának, a szintén Pharrell Williamsszel és Nile Rodgersszel összehozott Lose Yourself To Dance-nek a majdani klipjéből mutattak be egy egyperces részletet.

A klipben benne van a hetvenes-nyolcvanas évek összes utálatos dolga (a hányingerkeltő elmosott csillogással az élen), épp csak a hajlakktól bűzlő glamrock-frizurák hiányoznak. A VMA-s meglepetés erejét kicsit visszafogta a hetekkel ezelőtti Stephen Colberthez és az ő show-jához köthető balhé, amikor az MTV a már megkötött szerződés miatt nem engedte fellépni Bangalteréket az amerikai humoristánál, ezzel pedig az egykori zenetévé csúnyán elárulta magát. Colbert ezt a maga módján reagálta le, és egy rögtönzött saját gyártású klipet forgatott le azokkal a sztárokkal, akik épp a stúdió körül lebzseltek, és be tudta őket rángatni pár percnyi erőltetett ökörködésre. Ezt a videót (ami elsőre is csak mérsékelten vicces, másodjára meg még annyira se), plusz a Lose Yourself To Dance kliprészletét alább lehet megnézni.


pop hír daft punk electro



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása