2013.10.24. 10:00 – Hirdetés

Aerosmith koncertfilm az Urániában - játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

aerosmith10.jpgOktóber 25-én pénteken az egyik legnagyobb mai rocklegenda, az Aerosmith Rock For The Rising Sun című koncertfilmjét vetítik az Uránia Filmszínházban. A 2011-es japán turné hét helyszínén forgatott összeállításban karrierjük szinte minden jelentősebb állomásának dalai megszólalnak, többek között a Love In An Elevator, a Livin' On The Edge, a Last Child, a Walk This Way, a Draw The Line, a Sweet Emotion vagy a Hangman Jury.

2011 őszén, noha megpróbálták a zenekart lebeszélni róla, az Aerosmith Japánba ment turnézni. A földrengéssel, szökőárral és az utóbbi évtizedek legsúlyosabb reaktorkatasztrófájával szembenéző országban rajongók tömege várta a Vissza a régi kerékvágásba elnevezésű turnéra érkező zenekart, hálából ők sikeres pályafutásuk legkülönlegesebb koncertjeivel ajándékozták meg a katasztrófák sújtotta közönséget.

A tizenhét számot felvonultató, közel kétórás koncertfilmen a teljes hosszukban elhangzó dalok között bepillanthatunk a kulisszák mögé is, átélhetjük a turné emlékezetes pillanatait.


játék film rock hír aerosmith koncertfilm



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása