2013.12.06. 09:40 – Lángoló Gitárok

Kelemen Mitológia slow house alapokon - Debütál a Kelemen Kabátban legújabb videoklipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

KelemenKabatban_Zajlik_a_vilag_4.jpgFesztivál című dalának premierje után ismét új cucc a Kelemen Kabátbantól. Megjelent az együttes Zajlik a világ című animációs videoklipje, melyet a népszerű grafikus, Tripsánszki Dávid rajzai keltenek életre. A csapat szerint a Zajlik a világ egy karakteres audiovizuális projekt, melyben a zenével egyenértékűen az urban street art hatású grafikai világ is megjelenik. Az animáció lassú ritmusa és a dal húzó slowhouse dinamikája kölcsönösen erősítik egymást és sajátos univerzumot teremtenek. A videoklip közel egy éven keresztül készült Tripsánszki „Tripo" Dávid grafikáiból. Tripo rajzainak gazdag, a street art sokszínűségét idéző világa már ismerős lehet több budapesti, belvárosi szórakozóhelyről. A klip animációját jól ismert grafikusok, Filkor Gábor és Kalászi Benjámin készítették.

„A Zajlik a világ című szám a jelenleg Amerikában taroló EDM hullám pozitív zeneiségét ötvözi a lassabb, törzsi moombahton-szerű underground eklektikával." – fejtette ki Horváth Gáspár, azaz Jumo Daddy.

A Kelemen Kabátban 2011-ben tűnt fel, tagjai az Irie Maffiából is ismert Horváth Gáspár, azaz Jumo Daddy, a Szerecsenkirály néven futó Horváth Boldi és M-Papa. Első számukkal, az electrodance és trashpop jegyeket ötvöző Nyári dallammal gyorsan népszerűek lettek. A Kelemen Kabátban 2013-ban kisebb megújuláson ment keresztül, melyet novemberben bemutatott Fesztivál című dalukban ízlelhettünk meg. A Zajlik a világ a Kelemen Kabátban új hangzásvilágában készült, melyet a hamarosan megjelenő, azonos című kislemezen hallhatunk teljes egészében.


pop hír electro kelemen kabátban



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása