2014.01.30. 10:12 – dankógábor

Csak a baj van Justin Bieberrel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Justin-Bieber-twitter-2017908.jpgA múltkor bódult állapotban Miami Beach-en autózgató (nem, nem gyorshajtó, mivel utóbb kiderült, hogy olyan béna volt, hogy pont azzal hívta fel magára a rendőrök figyelmét, hogy túl lassan ment) Justin Bieberrel már megint baj van. Több is. Az egyik, hogy bíróság elé citálják, mert inzultált egy limuzinsofőrt Torontóban. Állítólag öt haverjával szállt be a hosszú járműbe, ahol aztán összeveszett a sofőrrel, végül pedig elkezdte hátulról ütögetni. A sofőr megállt, rendőrt hívott, de Bieber addigra elszelelt. Ez december 30-án történt, de az énekes csak most sétált be a rendőrségre, hogy tisztázza a dolgot. Mert természetesen ártatlannak vallja magát.

A másik, igaz ez már az ő baja, hogy összegyűlt 110 ezer amerikai aláírás, hogy utasítsák ki az Egyesül Államokból, lévén a kanadai állampolgár "nemcsak a biztonságunkat fenyegeti, hanem rossz hatással van az amerikai fiatalokra is." Ezzel eddig nem lenne gond, Bieber biztos tisztában van azzal, hogy a világ jelentős része legszívesebben kilőné az űrbe, csakhogy az amerikai törvények értelmében ennyi aláírással már a Fehér Háznak is foglalkoznia kell. Egyelőre nem ismert Barack Obama álláspontja az ügyben. Érdekesség, hogy indult ellenkampány is, akik próbálják mentegetni az énekest, de az nem érdekel senkit.

Ja, és közben azért zenélget is srác (ezért szoktunk írni róla a Lángolón amúgy). Most épp az év végi lemezlistánkon igen előkelő helyen szereplő Chance The Rapper szállt be mellé a Confident című dalába. Az egész jó albumot összerakó rapper céljai egyelőre ismeretlenek ezzel a Bieber-kollaborációval. Lehet túl sok LSD-t vett be. (Nem, a pénz nem lehet az oka, egyáltalán nem, kizárt, teljesen.)


pop hír justin bieber



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása