2014.04.02. 12:58 – Lángoló

Így tért vissza Sziámi - Az ...AndFriends lemezének premierje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

IMG_5069 ver 1.jpg

Április 4-én lép fel az A38 Hajó színpadán Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter új zenekara, az ...AndFriends. A csapat a régi dalok mellett új, Látom, ha hiszem című albumát mutatja be, méghozzá Odett, Szinetár Dóra és Takáts Eszter vendégszereplésével. A koncerten debütál a zenekar új videóklipje, és az első száz vendég a jegy mellé megkapja a lemez ajándékpéldányát is. A Lángoló Gitárok pedig most azonnal meg is mutatja, mi lesz azon a lemezen. Magyarán jön a premier!

Az ...AndFriends zenekarban Sziámi és Kirschner mellett Varga Orsolya, Magyar Péter, Angler Ákos, Duka László és Szeifert Bálint zenél. A műsorukban a magyar könnyűzenei underground számos slágere előkerül, köztük az URH, a Kontroll Csoport és természetesen a Sziámi egy-egy dala. Ehhez jönnek most már hozzá azok az új dalok, amiket alább is meg lehet hallgatni.

A lemez egyik érdekessége, hogy ez lesz Müller Péter Sziámi első új anyaga a 2007-ben megjelent Az Isten álljon meg óta. A koncert amúgy könyvbemutató is lesz, hiszen a lemez Sziámi új, 60 oldallal kibővült dalszövegkönyvének részeként válik elérhetővé.

Az új lemez dalai közül többhöz készül videóklip is, ezek közül az egyiket a koncerten mutatják majd be. A későbbiekben A vágy pengéjén című dalhoz a hivatalos Ozora filmek készítőiként ismert Bedzsula Ádám és Kocsi Erik készít majd videót. 

Ezek azonban még nem most lesznek, a lemez premierjével ellentétben:


pop rock hír müller péter sziámi andfriends



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása