2015.05.07. 12:45 – Hirdetés

Hegyalja = rockzene

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

at_the_gates.jpg

A 15 éves múltra visszatekintő Hegyalja Fesztivál a rockzenerajongók fellegváraként lett ismert, miután a legnagyobb rock- és metálegyüttesek tértek vissza a fesztre minden évben. A megújult Borsodi Kingdom of Hegyalja a felfrissült zenei line up mellett a klasszikusok zenekarokról sem feledkezik meg, és olyan ütős bandákkal dübörög, mint az At the Gates, vagy a hazai mezőnyt erősítő Moby Dick és Pokolgép.

A nagy visszatérő Borsodi Kingdom of Hegyalja megújult zenei választékkal és lenyűgöző látványvilággal, újjászületve érkezik Tokajra. A rockzene legendáit évek óta felvonultató fesztivál most sem okoz majd csalódást, ha zúzós bandákról van szó. Az ütősebb műfaj kedvelői olyan nemzetközi és hazai zenekarok legjobbjaira csapathatják, mint az At the Gates, a Nightwish, az Architects, a Truckfighters, valamint a Pokolgép, a Moby Dick, az Insane, a Rómeó Vérzik, az Ørdøg vagy a Turbo.

A több mint 30 éve már pályán lévő Moby Dick a műfaj egyik legnagyobb magyar képviselője. A mai napig aktív zenekar semmit nem vesztett korábbi erejéből és a tavalyi év végén megjelent dalaikon kívül a régebbi közönségkedvencek sem maradnak majd el a Hegyalján. "Nagyon várjuk, hogy 7 év után újra a Hegyalja Fesztiválon játszhassunk, és a fiatalabb közönség is megismerje a zenénket. Idén tartjuk az Ugass kutya című albumunk megjelenésének 25. jubileumi évfordulóját, így erről a lemezről több dal is várható. A nyári időszak nekünk a legendás évekről szól, ugyanis jövőre ünnepeljük, hogy 35 éve megalakultunk, és már készülünk a nagyszabású koncertsorozatra" - mondta el Mentes Norbert, a banda gitárosa és egyik alapítója.

A hazai heavy metal klasszikusok megkerülhetetlen zenekara az 1980-ban alakult Pokolgép. A csapat basszusgitárosa, Pinyő elárulta, hogy mire számíthat a közönség. "Jó érzés lesz több év után ismét Tokajon zúzni. Korábban is őrületes bulikat csaptunk, és ez idén sem lesz másként. Már gőzerővel dolgozunk az ősszel megjelenő albumon, így a régebbi szerzemények mellett a legújabb dalokból is kaphatnak ízelítőt a rajongók " - mesélte Pinyő.

A fellépők sora még mindig nem teljes, tartogat még meglepetéseket a Borsodi Kingdom of Hegyalja királysága. Új nevek és elképesztő programok várnak még bejelentésre és a Borsodi jóvoltából a heti bérletek "Csapassátok csapatban" akciója a készlet erejéig még mindig él.

Borsodi Kingdom of Hegyalja

Tokaj-Rakamaz, 2015. július 15-19.

http://kingdomofhegyalja.hu/


rock metál fesztivál turbo pokolgép nightwish hegyalja moby dick rómeó vérzik insane architects at the gates



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása