2015.05.19. 14:00 – Nihil_AK

Más sem hiányzott, mint hogy visszatérjen a Hatebeak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hatebeakbandphoto_638.jpg

A Hatebeak nevű kultikus formáció életművé avatta az extrém metál szó szerint állati verzióját. A zenekar, amelynek nevéhez olyan örökérvényű alkotások fűződnek, mint a Beak Of Putrefaction, vagy a Bird Seeds Of Vengeance - kevésbé tájékozott olvasóinknak érdemes a Carcass és a Judas Priest háza táján körülnézni az eredeti címekért - idén új lemezt ad ki Number Of The Beak címmel.

A csapatot Blake Harrison (Pig Destroyer) és Mark Sloan alapította, énekesük pedig nem más, mint Waldo, az idén 21 éves jákópapagáj. Persze ha ismerjük az olyan megmozdulásokat, mint a Broken Hope által elkövetett Pitbull Grin című dal, vagy a két kutya frontemberkedésével - bár ez ebben az esetben erős képzavarnak tekinthető - kiálló Caninus, akkor a koncepció már nem is tűnik annyira forradalminak. Ugyanakkor a zenei perverzitásokra gerjedő, jó humorérzékkel megáldott vagy megvert zenehallgatóknak mindenképpen ajánlott a formáció, már csak azért is, mert a Caninus pár éve egyik énekesük elpusztulása okán beszüntette működését. A Hatebeak új lemeze amúgy megjelenik CD-n, kazettán, valamint limitált bakelit verzión is, amelyből 300 példány úgynevezett "Madárszar" színű verzióban lát napvilágot. Mi már alig várjuk!


hír baromság papagáj grindcore hatebeak number of the beak



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása