2015.05.29. 10:26 – Hirdetés

Teljes a Rock by the River fesztivál programja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kamelot.jpg

Ami valójában egy Dream Theater-koncert, két kiváló előzenekarral. Július 7-én a Kamelottal (USA) és a magyar Special Providence-szel válik teljessé az este!


Május elején megjelent friss lemezével érkezik hazánkba a pályafutását 1991-ben, Floridában kezdő, leginkább power metalként aposztrofált csapat, a Kamelot. A svéd és német gyökerekkel is rendelkező bandának a Haven már a 11. stúdióalbuma, de két koncertlemezzel, egy koncert DVD-vel és egy válogatáslemezzel is jelentkeztek már az évek során.

„Egy filmbe illő, fantasztikus ámulat volt ez a turné! Hihetetlen fogadtatást kaptunk minden egyes városban, és remek volt eljátszani az új dalokat a Haven-ről, ahogy az is, hogy máris milyen fogadtatásban részesültek.” -írta a zenekar a turné első szakasza után.

Hazai oldalról nem is eshetett volna jobb választás a nemzetközileg is sorra komoly elismeréseket besöprő, a tengerentúlon is méltatott és visszavárt Special Providence-nél. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a zenéjében jazz rockot, progresszív rock/metalt és elektronikát elegyítő csapat idén megjelent legutóbbi albumát, az Essence of Change című anyagot a legendás brit GEP Records adta ki.

2015. július 7., Rock by the River fesztivál, Barba Negra Track

Jegyek:

7500 Ft,- június 15-ig
8990 Ft,- június 16-tól


rock metál koncert hír program kamelot dream theater special providence



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása