2015.05.29. 11:02 – Lángoló

Tavaszi utolsó Muriel-buli az új Fészekben + új Muriel-szövegvideó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

muriel_0108bw.jpg

A nyári szünet előtt ez lesz a zenekar utolsó budapesti koncertje (egészen pontosan szeptemberig), a szünetben pedig az új lemezét írja a csapat. Szóval a rajongóknak erősen ajánlott, hogy május 30-án, szombaton látogassanak el az új Fészekbe az Astoriához.

A zenekar az utóbbi időben főként akusztikus fellépéseket adott, részleges létszámban, most azonban újra teljes a csapat. Legfrissebb dolgaik között szerepel a She’s Insaint-re forgatott videoklip (lángolós premier itt), valamint egy Ganxsta Zolee és a Kartel-feldolgozás, amellyel számos más, magyar együtteshez hasonlóan részt vettek a kultikus kollektíva huszadik jubileumát ünneplő tribute-sorozatban.

Szóval. mivel készül az új lemez, arra is lehet számítani, hogy friss szerzemények, különlegességek is elhangzanak majd a koncerten.

És végül mindennek örömére itt egy új szöveges videó is:


premier pop rock hír muriel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása