2015.06.11. 15:37 – Hirdetés

A nyár egyetlen szabadtéri koncertje Budapesten a Kowalsky meg a Vegával

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kowa_event.png

Reméljük, a most pénteket már minden Kowalsky meg a Vega fanatikus jól bevéste a naptárába, ugyanis ezen a napon egy igazán különleges bulira készül a csapat. Az élményt egész nyárra kénytelen lesz beosztani minden fővárosi, mivel Budapesten a szezon egyetlen szabadtéri koncertje lesz Kowáéknak a Track-es fellépés, de ez még messze nem minden. 

Erre a nyári nagyszabású, budapesti koncertre közel két órás show-val készül a zenekar, ahol két dalpremier is lesz. Az egyik a Sírig tart című szerzemény, amelyet másodikként mutatnak be a 2016-ban megjelenő új albumról, s amihez nemrég egy különleges videoklip is készült. Ezt

a zenekar maga rögzítette, sőt, vágta is, a speciális vágási technikát és az ebből alakuló gegeket az interneten nagy népszerűségnek örvendő, amerikai vine-sztár, Zach King munkássága ihlette.

A koncert másik premier dala egy különleges vendéghez kapcsolódik. Geszti Péter az ősszel megjelenő új albumának egyik dalához kérte fel Kowát közreműködőnek. A közös munka gyümölcsét a Nekem Elég címet viselő szerzeményt először élőben a Barba Negra Track színpadán láthatja, hallhatja a közönség Kowalsky meg a Vega és Geszti Péter előadásában. A közös dal utóéletét pedig Geszti Péter közösségi oldalának csatornáján követhetik majd nyomon. A koncert előzenekara a Mocsok1Kölykök lesz.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1411963382429494/

Jegyár: 2500 Ft,-

Jegyértékesítés:

BarbaNegraTrack jegypénztár:

H-Szo:15:00 – 20:00 óráig (Programnapokon: 15:00 – 21:30 óráig)

Cím:1117 Budapest, Neumann János u. 2. (Rákóczi híd, budai hídfő)

Online jegyértékesítés:

- BarbaNegra Music Club rendszerében: http://track.barbanegra.hu/kowalsky_meg_a_vega_20150612

- Ticketportal rendszerében: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41234

- Broadway Jegyiroda rendszerében: http://broadway.jegy.hu/info.php?event=50099


pop rock hír kowalsky meg a vega



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása