2015.07.08. 15:17 – Szponzorált Tartalom

Ezekre lehet igazán jót bulizni a Soundon

Szubjektív ajánló

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bsound.jpg

Bár szerdán már majdnem teljes hőfokon üzemel a Balaton Sound, a legnagyobb bulikat összehozó Telekom Aréna csak csütörtöktől indul be. Idén a fesztivál színpadainak átszervezése miatt kissé eltolódott a felhozatal a nagyszínpadot is teljesen uraló EDM világába (Don Diablo, Kaskade, Zedd, Vinai), úgyhogy aki a leginkább hangerőre és dropokra épülő ugrálást szeretné, az jó eséllyel belefuthat ilyenbe itt. Mi most nem is ezeket vennénk át, hanem a valamivel finomabb dolgokat.

Igazából szombaton lesz érdemes a Telekom Arénát keresni, akkor viszont nagyon: az itthon nyilván jól ismert Hot X után éjjel 1-kor lesz a tech-house szettjeivel tulajdonképpen akárhány embert öntudatlan toporgásra kényszerítő Loco Dice, de ami még jobb, hogy éjjel 3-kor ott lesz a Pan-Pot. Róluk épp elég annyi, hogy Berlinből jönnek, 2003 óta a német színtér legmeghatározóbb figuráivá válttak, és elég tőlük bármit megnézni Youtube-on, hogy kiderüljön, miért szeret rájuk mindenki hajnalig táncolni.

Apropó hajnal, ha ez még nem lenne elég, éjjel 4-kor Chris Liebing fog ugyanitt szögelni, akiről legyen elég annyi, hogy ő Chris Liebing, és tényleg el fogja tüntetni az utolsó érzelmeket is az addigra már napfelkeltébe hajló Balatonról.

telekom_rave.jpg

Ha valaki esetleg mégis azokra a DJ-kre szeretne bulizni, akikre azért Budapesten is elég sokat tud, akkor sincs gond, mivel az egyébként egy yacht fedélzetére emlékeztető Telekom Rave színpad jó lehetőséget ad erre. Cserébe a többségük elég jól eltávolodik a Soundon tényleg súlyosan túlerőltetett prosztózástól, hiszen Karányi, a Stamusic vagy Blatti is sokkal okosabb dolgokkal operálnak, mint a fesztivál fellépőinek java. A Relax színpad pedig kora délutántól várhatóan tényleg pontosan azt fogja nyújtani, amit a neve sugall: ki lehet majd kicsit józanodni ott a következő buli előtt.


telekom programajánló chris liebing szponzoráció loco dice elektronika balaton sound 2015 pan-pot



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása