2015.07.13. 12:14 – Lángoló

Újabb hegyaljás koncert budapesti helyszíne derült ki

The Darkness a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

the_darkness_2.jpgA Kingdom of Hegyalja próbálja menteni a menthetőt, újabb fellépőjüknek sikerült helyszínt találniuk, így a The Darkness július 17-én, pénteken a Dürer Kertben lép fel. A koncertre minden Kingdom of Hegyalja pénteki
napijegy, valamint bérlet érvényes.

Hard rock és humor egyszerre? Persze, hogy lehetséges, a rockerek is vicces srácok, sőt sokszor még magukon is szeretnek nevetni egy sör mellett. A brit The Darkness mindennek a csimborasszója: 2003-as Permission To Land című albumuk mára instant klasszik, melyen az I Believe In A Thing Called Love megasláger egyértelműen utal a Spinal Tap és a Queen közötti meglehetősen sajátos kombinációra.

A kétezres évek a sikerről, turnékról, díjakról és két, sok millió példányban eladott albumról szólt - majd a túlzott rockandroll-életvitel miatt Justin Hawkins énekes és a többiek útjai egy időre elváltak. De ahogy a nagykönyvben meg van írva, a Darkness ismét összeállt: 2011-es visszatérésük óta már két lemezt is rögzítettek, a legutóbbi idén júniusban jelent meg Last Of Our Kind címmel.  És hogy teljes legyen Queen-párhuzam, tavasszal a zenekarhoz csatlakozott Roger Taylor fia, Rufus, aki szerencsére nemcsak a nevet, de a tehetséget is megörökölte a kedves papától.

2015. július 17., Dürer Kert, The Darkness

Jegyár: 1000,- Ft. Az eseményre minden Kingdom of Hegyalja pénteki napijegy, valamint bérlet érvényes.


koncert hír queen the darkness spinal tap dürer kert kingdom of hegyalja



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása