2015.07.15. 09:49 – Lángoló

Mégsem mérgezték meg B.B. Kinget

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bbking.jpgLegalábbis a boncolás szerint. Tehát nem volt méreg a szervezetében, természetes halállal halt meg a blueslegenda. A boncolás eredményét hétfőn hozták nyilvánosságra Las Vegasban.

King halála után azt lehetett olvasni, hogy a blueslegenda gyerekei erősen kételkednek abban, hogy apjuk természetes halállal halt meg. Kijelentették, a nem megfelelő egészségügyi feltételek is hozzájárultak a halálához. Azt is sejtették, kik állhatnak a haláleset hátterében – apjuk menedzserre, LaVerne Toney, illetve személyi asszisztense, Myron Johnson a felelős szerintük.

A vádak viszont megdőlni látszanak, legalábbis hétfő óta. A halottkém szerint a halál oka: Alzheimer-kór, valamint koszorúér-betegség, szívelégtelenség és a 2-es típusú cukorbetegség.

Valószínű, hogy a vádaskodás itt még nem ér véget, hisz az igazi ok valószínűleg B.B. King vagyonának a kezeléséről szól. Mindenesetre a King gyerekei ezt a harcot elveszítették.

A boncolást május 24-én, tíz nappal B.B. King halála után végezték.


halál hír bb king



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása