2015.09.02. 17:12 – Hirdetés

Utolsó Ganxsta Tribute szombaton a Trackben!

Rengeteg közreműködő és vendég várható

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kartel_nightliner.jpg

Idén huszadik éve, hogy az ország Döglegye elindította a Ganxsta Zolee és a Kartel formációt. Az ünnepi év első felének fő csapásirányát a vendégekkel tarkított Ganxsta Tribute koncertek sorozata adta, amit a zenekar a Barba Negra Track-ben búcsúztat. Szombaton mindenki lemérheti, vajon a második évtized végén is faszagyerekek-e Zoliék?

Ahogyan minden korábbi, úgy a jubileumi év is igen mozgalmasra sikeredett eddig, de a java még csak most jön. A Ganxsta Tribute feldolgozásalbum, amelyen a kortárs hazai könnyűzene olyan alakjai tisztelegtek egy-egy feldolgozással, mint a Brains, a Hősök, vagy a Quimby túl az ötezer eladott példányon immár platinalemezzé érett, a Tribute-koncert sorozat pedig elérkezett az utolsó nagy dobásához.

„Amikor kitaláltuk, hogy a 20 éves évfordulóhoz kapcsolódó lemezen 20 előadó dolgozzon fel 20 dalunkat, kiderült, hogy az egész hazai kortárs zenei szakma valahol a lelke mélyén Kartel-rajongó. Mindenki első szóra igent mondott, az eredmény pedig magáért beszél.” – emlékezett vissza Zolee. Döglégy tábornokék az utolsó bulin minden közreműködőt hadrendbe állítanak, akit csak lehet. A közreműködők közül biztosan ott lesz az Uzipov, Siska Finuccsi, a Punnany Massif, Saiid (Akkezdet Phiai), az Alma Együttes, Lukács Levi a Brainsből, és a producer, a kezdetektől a Kartellel dolgozó Pierrot. Az este két extra színész fellépője az Eric Cartman hangjaként kultikussá vált Csőre Gábor, és a standup világából is ismerhető Janklovics Péter lesz.

A Last Ganxsta Tribute Show után a csapat bukófordulóval kanyarodik rá a következő évre, hiszen Zolee januárban ünnepli 50. születésnapját. Ez alkalommal még idén novemberben kerül a boltokba a „Döglégy a világ körül” című könyv, amiben az ország faszagyereke a maga szókimondó stílusában mesél punkról, hip-hopról, fociról, hokiról, Argentínáról és arról, hogyan keveredett véres tüntetések és rendőri leszámolások közepébe. Eközben természetesen a Kartel sem szünetel, az új dalok írása mellett folyamatos klubturnén lesz látható a zenekar. De addig is szombaton irány a Track!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1452353108420487/

Kartel Facebook: www.facebook.com/ganxsta.zolee.kartel


ajánló hirdetés koncert ganxsta zolee tribute kartel barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása