Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2015.09.09. 12:29 – Nihil_AK

Felnőtt játékszereket dobott piacra a Motörhead (18+)

Úgy tűnik, Lemmy már tényleg jobban van

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2015motorhead_sextoys_1_press_080915.jpg

A Motörhead a jelek szerint nem éri be a hagyományos merch-cuccokkal, hiszen a saját márkás bor után most szexuális kiegészítőket is piacra dobnak. Úgy tűnik, a lenyugvó napnak is van ereje, hogy egy régi reklámszlogent idézzünk. Részletek és bónusz konspirációs elmélet a hajtás után.

"Az első lemezünkön szerepelt egy Vibrator című dal, szóval el kellett jönnie a napnak, amikor tényleg elkészül a sajátunk. Úgy tűnik, érdemes volt várni! - kommentálta a hírt maga Lemmy, aki a Motörhead hivatalos Facebook-oldala szerint a tegnapi koncertet minden fennakadás nélkül nyomta le Saint Louisban. A felnőtt játékszereket Lovehoney hálózat webáruházában és üzleteiben szerezhetik be az erre fogékony rajongók. 

Szerkesztőségünk kutatásai alapján az ötlet nem teljesen eredeti, hiszen az Impaled Nazarene már 1996-ban írt egy számot Motörpenis címmel. Nem lennénk tehát meglepve, ha a finn black metálosok bejelentkeznének némi jogdíjért, bár a dal hallatán ők is utalhatnának egy kis zsetont Lemmyéknek, szóval ez egy farkába harapó kígyó. Illetve... ebből már sehogy sem jövünk ki jól.

Ha vibrátort nem is, de Motörhead-bort tudtok itt rendelni!


bulvár vibrator motörhead konteó 18+



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása