2015.10.05. 13:31 – Gitárok

Trap kapitány átalakulásai

Klipmegosztás extra - THA SHUDRAS

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lg2.jpg

Új videóval jelentkezett a saját bevallása szerint black popot játszó szegedi THA SHUDRAS. A többféle stílust ötvöző csapat ezúttal sem hazudtolta meg magát ami az egyedi látványvilágot illeti. A hajtás után meg is lehet nézni a klipet!

A kisfilmről a zenekar énekese a következőket mondta: 

"Ez az első olyan videónk, amelyben nem mindennapi külső megjelenésünkről vallunk.A THA SHUDRAS a maszkjaival eddig is azt üzente, hogy mindenki egy egyéniség, ne akarjunk görcsösen, foggal-körömmel megfelelni a tömegnek. Ez a dal pedig különösképpen ezt a témát boncolgatja, Trap Kapitány átalakulásain keresztül végigkísérhetik a nézők és a hallgatók, mennyi változáson kellene keresztülmennünk ahhoz, hogy átlagossá válhassunk. A végére az is kiderül, hogy ha mások vagy önmagunk hatására elnyomjuk a belső énünket, az sokkal drasztikusabban fog egyszer kitörni, mintha legalább néha levegőzni hagynánk.

A klip, akár az eddigiek, most is saját gyártású. Ezúttal Höltz Gergő operatőr barátunkat hívtuk segítségül, hisz a klip témája végett is olyan embert akartunk keresni, aki képben van a mainstream képi világgal. A forgatás nagyon jó hangulatban telt, mert az X-es make up - táncos stábunk és volt mentorunk voltak a szereplők."


videoklip klipmegosztás tha shudras black pop Who U R



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása