2015.12.22. 13:25 – dankógábor

Bréking! Újranyit a CBGB

Mint reptéri étterem :((((((((((((((((((((((

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A CBGB-t nyugodtan nevezhetjük a punk születési helyének. a New York-ki kis klub volt az, ami befogadott olyan kezdő zenekarokat, mint a Ramones, a Blondie, a Talking Heads vagy Patti Smith. Szóval tényleg legendás hely volt, ha bármelyik zenebuzi New Yorkban járt, tuti elment oda. Aztán egyszer csak jött az armageddon, 2006-ban bezárt a hely. Azóta néha felröppentek pletykák, hogy esetleg Las Vegasban újranyit, és hasonlók, de végül nem lett semmi. Egészen mostanáig, amikor is ténylegesen újranyit az év végén, méghozzá New Jerseyben.

Étteremként. Egy reptéren.

Mivel a CBGB jogai elkerültek az eredeti tulajdonosoktól, így a jelenlegi kezelő azt csinál vele amit, akar. Így lesz a CBGB egy reptéri étterem, ahol hamburgert, spagettit meg szendvicseket árulnak. Amúgy van egy CBGB fesztivál is New Yorkban, az legalább közelebb áll az örökséghez, mint ez az étterem. Egy reptéren.


punk hír cbgb



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása