2016.04.26. 13:03 – Lángoló

Ákos Demjén Ferenccel az oldalán énekel a magyar sajtóról

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

akos_740a0700.JPG

Ma jelent meg Ákos Ugyanúgy című EP-je, amin a címadó dal hat verziója mellett két új számot is meg lehet hallgatni. A Helyreigazítás címéből nyilván sokan rájönnek, hogy miről szólhat a dal, de a szövegben benne van minden, amit erről a témáról Ákos mondani szeretne. A számban egyébként Demjén Ferenc is szerepel, akinek Ákos már régóta nagy rajongója, a 2008-as Magyar Dal Napján még a Várj míg felkel majd a nap slágerét is előadta. Ráadásul együtt vették át a Kossuth-díjat is:

A Parlament kupolatermében dedikáltattam vele életem első bakelitlemezét. Nagy tisztelője vagyok. Az egész zenekar nagy izgalommal várta a stúdióba Rózsit, akinek töretlen pályája, sok évtizedes szerzői-előadói munkája mindannyiunk számára példa lehet. 

Az Ugyanúgy EP CD-n és letölthető formátumban is megjelenik. A címadó dal fekete-fehér klipje április 6 óta érhető el videómegosztókon. Az Ákos rendezte klipet, ami a Még egyszer lemezborítójának tükröződésre épülő ötleteit viszi tovább, Juhász Viktor fényképezte, a trükkmester és vágó pedig Streba Zoltán volt. A klipben szerepel a Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, Piros Ildikó, valamint a  reklámfilmek világából is ismert Dorogi ikerpár. 

2016. május 1-jén Londonban startol a Még egyszer / Turné 2016, amelynek során több fesztiválon és határon túli helyszínen lép fel Ákos és zenekara. A londoni előadás mellett már ismert a felvidéki koncert dátuma Nagymegyeren, ezután júniusban Velencén és Békéscsabán, júliusban Kisvárdán, Szombathelyen és Miskolcon, augusztus 20-án Kolozsvárott lépnek fel. Az évzáró szokás szerint decemberben lesz a Papp László Budapest Arénában.


premier pop rock hír demjén ferenc ákos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása