2016.07.08. 09:43 – Lángoló

Ingyenes Karányi-dal és vasárnapi klipforgatás a Balaton Soundon

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

karanyiesazenekes.jpg

Bár csak július 26-án jelenik meg hivatalosan az új Karányi-EP, már most bárki hozzáférhet egy vadonatúj dalhoz. A Together a Balaton Sound ideje alatt ingyenesen tölthető le, a rajongók pedig egy közösségi klip részesei is lehetnek a fesztiválon.

A dal Karányi következő EP-jének címadója is egyben, ami a decemberre várható nagylemez második állomása. (Az elsőnek a premierje is itt volt a Lángolón.) A teljes, év végére összeálló anyag a 80-as évek sci-fi filmjeinek hangulatát idézi meg zeneileg, viszont a koncepcióból kissé kiugrik ez a most bemutatott „nagyon nyári dal”, amit Karányi John Whitfield amerikai gospelénekessel készített, megtartva a rá jellemző stílusjegyeket.

A tech-house-os alapú, de popos és dallamos zene a közösség erejéről szól, és ezt erősíti a dalhoz készülő klip koncepciója is: fesztiválozó rajongók bevonásával forgatják majd vasárnap a Balaton Soundon a Karányi live act alatt.

Egy igazi spontán örömzenélésre készülünk, amelyet kár lenne nem megörökíteni

- mondta el az előkészületekről Karanyi. Akciókamerák és drónok fogják követni a fesztiválozókat a dal élő előadása alatt, amiből aztán majd összeáll a klip.

A közösségi klipforgatásra való felkészülést segíti, hogy a lemez vezető dala a Together ingyenesen tölthető le a Balaton Sound ideje alatt, ehhez pedig segítség ez a lángolós premier is.


tech pop fesztivál hír house balaton sound karányi



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása