2016.09.07. 09:30 – Lángoló

James Arthur, Sigma és Pendulum Szegeden

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

osszegyetemi_golyatabor_szeged_2016_01.png

Még nem telt el két hét sem a Szegedi Ifjúsági Napok óta és máris egy újabb, többnapos zenei fesztivál kezdődik Szegeden, ráadásul ugyanazon a helyszínen (Szegedi Partfürdő) és a fellépők névsorában is bőven van átfedés. Az SZTE EHÖK Összegyetemi Gólyatábora évről évre egyre nagyobb buli, idén a magyarok mellett három külföldi fellépőt is hívtak a szeptember 8-án, csütörtökön kezdődő, három napos rendezvényre. A Sigma és a Pendulum dj-szettjei mellett a brit X-Faktor 2012-es győztese, James Arthur is ad egy koncertet a fesztiválon, amire nem csak egyetemistákat várnak.

A fesztivál megnevezés egyébként nem túlzás: csütörtöktől vasárnap hajnalig több helyszínen a külföldiek mellett egy rakás hazai zenekar és dj is zenél majd. Többek között fellép a Kiscsillag, a Brains, a Supernem, a Cloud 9+, lesz Bohemian Betyars- és Blahalouisiana-koncert is, aztán például Pixa, Andro, Palotai és Ludmilla, valamint Gabor Kraft is játszik.

Lesz retro színpad is, ahol például Sub Bass Monster, az Animal Cannibals, a Desperado, a Splash, Betty Love, a Happy Gang, Mr. Rick és az UFO koncertjeire szórakozhat az, akinek éppen ilyesmihez van kedve, és persze DJ Dominique is ott lesz.

Táncház, salsa est és Jampec Party is van a programban.

További fellépőkről, jegyárakról és egyebekről itt érdemes informálódni.

Itt pedig néhány videó a híres külföldi fellépőktől, ráhangolódásképpen, képbekerülésképpen, ilyesmi.


fesztivál hír szeged összegyetemi gólyatábor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása