2016.09.07. 14:49 – Hirdetés

Nyárzáró őrület és jubileumi koncertek a Barba Negra Trackben

Ganxsta Zolee és a Kartel, Kowalsky meg a Vega, valamint Ossian a hétvégi felhozatal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ganxsta_zolee_es_a_kartel.jpg

Harmincéves jubileumi Ossian koncert, Kowalsky meg a Vega az 5 éves Barba Negra születésnapján, nyárzáró őrület a Ganxsta Zolee és a Kartellel – ez vár azokra, akik a héten a Barba Negra Track felé veszik az irányt, és a neveket olvasva, van is okunk rá, hiszen 3 olyan megaprodukcióról van szó, amelyre a pesti közönség egész nyáron át éhezett. Progamajánló a hajtás után! 

Ki mondta, hogy a szeptemberrel vége a jó buliknak? A fesztivál szezon végével a fókusz a főváros felé fordul, a pesti szabadtéri klubok egy utolsó nagy tánc erejéig mindent beleadnak, hogy még véletlenül se maradjon bennünk hiányérzet, és méltóképpen zárhassuk a nyarat.

Nincs ez másként a Trackben sem, ahol mindjárt holnap, azaz szeptember 8-án Ganxsta Zolee és a Kartel csábít egy nem mindennapi bulira csábít. A koncert megnevezése, a Nyárzáró őrület nagyban sejteti mire is számíthatunk Döglégy Zoliéktól. Ráadásul ez lesz az az este, ahol először és egyben utoljára hangzik el élőben a Punnany Massif közreműködésével a Való Világ, melyet Wolfie-ék a tavalyi Ganxsta Tribute-lemezhez dolgoztak fel. 

A srácok amúgy éppen az új albumokon munkálkodnak, így még az is előfordulhat, hogy hallhatunk tőlük egy-egy vadonatúj szerzeményt is, azt viszont biztosan megtudjuk, hogy ki a fasza gyerek, és hogy minél nincs semmi jobb. Hamisítatlan gengszterrapre felkészülni, vigyázz, kész, Track! 

A pénteki napot, szeptember 9-ét már egy ideje vastagon bevéstük a naptárunkba, hiszen az 5 éves Barba Negra Szülinap kihagyhatatlan éjszakának ígérkezik. Főként, hogy a sztárfellépő nem más, mint a Kowalsky meg a Vega. A zenekar a júniusi lemezbemutató koncertjükön is hatalmas bulit csapott a Trackben. Kowáék hihetetlen energiákat tesznek bele minden egyes fellépésükbe, a közönséget egy percre sem hagyják pihenni, egymás után nyomják kedvenc slágereinket. És ha ez még nem lenne elég, a szülinapi megabuli vendége lesz a Zanzibár zenekar is. Gyertek Barba Negrások, és ünnepeljük mind együtt ez elmúlt öt évet egy fergeteges bulival! 

Ha ez nem lenne elég, van még egy jubileumunk a hétvégére. Szombaton, azaz szeptember 10-én az Ossian fennállásának 30 éves jubileumát ünnepelhetjük együtt a Trackben. Az augusztus 10-én megjelent, pár nap alatt máris aranylemezes albumukról három évtized legszebb balladáit és líráit is hallhatjuk majd, de mindenki nyugodt lehet, hiszen az Ossian koncertek rock/metál klasszikusai sem maradnak ki majd a repertoárból. A különleges este vendége lesz Kalapács József (Kalapács, Omen, Pokolgép)Szijártó Zsolt (Kárpátia, Omen, Akela, After Rain), és a Dalriada zenekar. Szombaton tehát felvirrad a nagy nap, a rock katonái a Barba Negra Track színpadára lépnek. A gitár-puskák és a hangfal-ágyúk munícióját harminc év legnagyobb Ossian-himnuszai adják majd, csalódás kizárva! 

További információkért keresd az események Facebook-oldalait! 

Ganxsta Zolee és a Kartel: https://www.facebook.com/events/780277168742431/

Kowalsky meg a Vega: https://www.facebook.com/events/957436454354583/

Ossian: https://www.facebook.com/events/278941325780901/


hirdetés ossian ganxsta zolee jubileum kowalsky meg a vega kartel progamajánló barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása