2016.09.30. 16:42 – Lángoló

A kiütésről írt dalt Peru és Ganxsta Zolee

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

peruganxsta.jpg

A The Voice című műsorban feltűnt, de underground körökben a Green Machine nevű Kyuss-tributje-ről valamint újabban a Bálnalovas zenekarból is ismert énekes Peru és Ganxsta Zolee közös dalt írt amihez leforgatták a klipet is egy budapesti bokszteremben. A Knockout című dallal Peru kereste meg gyermekkori kedvencét, hogy írjon rá egy rapbetétet. A stúdió munkálatok után elkezdték játszani a dalt a rádiók, de most közös klip is készült, aminek itt van az online bemutatója.

Perutek János mondja:

Zoleen nőttem fel és amikor meghallottam, hogy egyik zaklatóját kiütötte meg ugye bokszban is van KO-s győzelme így nem volt kérdés, hogy jól döntöttem, amikor őt kerestem meg ezzel a dallal. Tempós szám, a klip pedig igazi bunyós hangulatokat idéz. Remélem sokaknak jó kis motívációs zene lesz. Boldog vagyok, hogy két szerelmemet a boxot és a rockzenét meg tudtam jeleníteni életem első videoklipjében.

Ganxsta Zolee meccse mellett Perutek János három profi boksz győzelmen van túl, amiből egyet ő is KO-val nyert meg, igaz ő hivatalos profi boxmérkőzéseken tette mindezt cirkálósúlyban.

A poszt megjelenését az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


metál hiphop peru hír ganxsta zolee



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása