2016.10.07. 11:00 – dankógábor

Összeállt a Pink Floyd

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy közlemény erejéig. A zenekar még élő tagjai, tehát David Gilmour gitáros-énekes, Nick Mason dobos és Roger Waters basszusgitáros-énekes a Facebookra tett ki egy közös közleményt, amiben kiállnak a Gázai Szabadságflottán letartóztatott nők mellett, és elítélik az izraeli hatóság illegális műveletét, amiben foglyul ejtették a segélyszállítmány csak nőkből álló legénységét.

Ettől persze még Pink Floyd-koncert nem lesz, de már ez is nagy szó. Waters egyébként már számos alkalommal került összetűzésbe Izraellel a gázai események miatt, az újdonság a fenti dologban, hogy ezt most mindhárman megteszik. (A Pink Floyd utolsó koncertje 2005-ben volt, a londoni Live 8 alkalmából, a fenti kép is ott készült, jobb szélén az azóta elhunyt Richard Wright billentyűssel.)


rock pink floyd hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása