2016.11.18. 08:33 – Nihil_AK

Rihanna tizenöt lemezből álló box setet dob piacra

Van booklet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rihanna.jpg

Barbados legkelendőbb zenei exportcikke vagy a karácsonyi szezonra készül, vagy egyszerűen nem szeret kicsiben játszani, ugyanis eddigi nyolc lemezét hamarosan kiadja bakeliten - precizitásra törekvő olvasóink kedvéért vinylen - egy tizenöt lemezt tartalmazó box formájában. A kiadvány részeként öt, ebben a formátumban korábban elérhetetlen lemeze - Music of the Sun, Rated R*, Loud, Talk That Talk, Unapologetic - is megjelenik. A doboz része lesz egy 186 oldalas könyvecske, amelyben az eredeti borítókon kívül rengeteg fotó dokumentálja Rihanna eddigi karrierjét, valamint egy, a művésznő által dedikált lemezjátszómatrica. (Aki tudja, hogy mi a "slipmat" pontos magyar megnevezése, legyen szíves, árulja el kommentben!)

Rihanna amúgy köszöni, jól van, és épp színészi karrierjét építgeti: a jövőre mozikba kerülő Valerian és az ezer bolygó városa című időutazós sci-fiben egy táncoló földönkívülit alakít majd a hírek szerint. Izgatottan várjuk.

*Természetesen nem azonos a Queens of the Stone Age második lemezével. 


vinyl pop hír r&b rihanna box set



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása