2016.12.06. 12:21 – Hirdetés

Ünnepi készülődés a Barba Negrában - Ma este Amon Amarth, hétvégén Bikini és Alvin

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

alvin_es_a_mokusok.jpg

Az adventi időszakban is jobbnál-jobb koncertekkel vár mindenkit a Barba Negra Music Club, hiszen az ünnepi készülődés közepette is szükség van egy-egy különleges élményre, felszabadult estére. Ma este az Amon Amarth koncertjén zúzhat a közönség, pénteken a Bikini garantálja az önfeledt bulizást szombaton pedig az Alvin és a Mókusok hatalmas születésnapi zsúrjával koronázza meg a hétvégét. További infók a hajtás után. 

Az Amon Amarth Jomsviking címet viselő idei lemezével érkezik, amely egyben első koncept-albumuk is. Egy igazi tragikus történetet dolgoztak fel, mely a szeretetről és a bosszúról szól. A himnikus és dallamos, ugyanakkor kellően súlyos és fémes védjegyeket ez úttal sem hagyták el a srácok, mindehhez pedig producernek Andy Sneapet (Megadeth, Testament, Accept) nyerték meg, a dobokat pedig egy session-ütős, Tobias Gustafsson (ex-Vomitory) játszotta fel. A koncert vendége a Janne "J.B." Christofferson vezette svéd metal Grand Magus lesz.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1250562958316999/

A Barba Negra adventi programkínálatában természetesen hazai kedvenceink is helyet kaptak. Még a súlyos mínuszok sem tarthatnak minket vissza attól, hogy visszahozzuk a „Bikini-szezont”. December 9-én újra együtt bulizunk a Bikinivel, egy forró hangulatú koncerttel mondunk nemet a zimankóra, és örök slágereiket énekelve, a zene szárnyán készülünk az ünnepekre. Miért ne lehetne decemberben fagyit nyalni? Vagy közeli helyekre repülni képzeletben? Naná, hogy lehet, és meg is tesszük péntek este a Barba Negrában! Neked is ott a helyed!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1696905600626401/

December 10-én, szombaton még egy fontos ünnepnek adunk helyet a Barba Negrában: Az Alvin és a Mókusok 23. születésnapját fogjuk együtt ünnepelni, melyre egy különleges nagykoncerttel készülnek. Aki ismeri a bandát, az tudja, hogy ők vérkomolyan eszik eme jelzőt és beharangozót, utoljára a nagykoncertjük 2,5 órán át tartott, és nem kizárt, hogy ez úttal még tovább húzzák. Nem kell aggódnunk, megkapjuk, ami jár, a tömény punk-rock adagunkat.

De hogy tovább fokozzuk az izgalmakat és az extrákat, ezen az estén láthatjuk először a „Vesztes alkat” című új dalukhoz készült klipet, természetesen élő zenei aláfestéssel! Viki, Alvin és Gergő tehát vár reánk, a szülinapi zsúrra gyülekező 20:30-kor, a Barba Negrában!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/305766343136720/


hirdetés programajánló rock metal bikini alvin és a mókusok punkrock amon amarth barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása