2017.03.01. 17:23 – Hirdetés

Júliusban Gojira a Barba Negra Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gojira_letoltheto_sajtofoto_1.jpg

Alig telt el két hónap az évből, de már most érezhető, hogy erős koncert szezon elé nézünk nem csak a Barba Negrában, hanem az április 18-án nyitó szabadtéri Barba Negra Trackben is. Az ausztrál Parkway Drive-al induló és teljesen megújuló szórakozóhelyre július 5-én egy újabb izgalmas hangzású modern metal zenekar érkezik, a francia Gojira.

A csapat új nagylemeze négy év után készült el, éppen ezért jókora várakozás előzte meg. A Magma szakmai és közönségsikerét jól mutatja, hogy a világ lemezeladási listáin is taroltak, a kritikusok egyenesen 2016 legzseniálisabb zenei munkájának nevezték, pedig egy súlyos, nehéz metal lemezről beszélünk. A Gojira év végén az Alter Bridge és a Volbeat társaságában koncertezett Nyugat-Európában, idén önállóan folytatja lemezbemutató turnéját, amelynek budapesti állomása július 5-én lesz a Barba Negra Track-ben, a jegyértékesítés pénteken indul. 

További infók a koncert Facebook-eseményén! 


hirdetés programajánló koncert extrém metal progresszív gojira barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása