2017.03.14. 13:31 – Nihil_AK

Feloszlott a Hail of Bullets

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hail_of_bullets.jpg

Sajátos nyelvezetű Facebook-bejegyzésben jelentette be feloszlását az utóbbi idők egyik legjobb death metal zenekara. A Hail of Bullets minden előre látható jel nélkül dobta be a törülközőt, hiszen a saját jogán is underground legenda szeszkazán énekes, Martin Van Drunen távozása után látszólag megfelelő utódot találtak a Benedictionból ismert Dave Ingram személyében, bár ez a hír is van már vagy másfél éves. Mivel tavaly ősszel a Bolt Thrower is letette a fegyvert, a háborús tematikájú metálzene kedvelői komoly bajban lesznek, ha utódzenekaruk, a Karl Willets-vezette Memoriam nem köti fel a gatyát a hamarosan megjelenő debütáló lemezen. Végül is ki akar átszokni a Sabatonra, nem igaz?

A közlemény, ha már szóba került az egyedi megfogalmazás, magyarra fordítva nagyjából így hangzik: 

"A háborúnak vége... kész!

Szomorúsággal telt szívvel tájékoztatunk titeket arról, hogy úgy döntöttünk, lekapcsoljuk a gépről a Hail of Bullets nevű pácienst. Néhány éve betegeskedett már, és úgy gondoltuk, el tudjuk szigetelni a fertőzést, de a tumor nyilvánvalóan jobban szétterjedt annál, mint ahogy erre számítottunk volna. Jelenleg nincsenek tervek a tetem feltámasztására.

Utóirat: Személyes üzenetekre, kérdésekre nem fogunk válaszolni. Ez van, és ezt nektek és nekünk is bele el kell fogadnunk."

Mindenesetre kár értük. (Tulajdonképpen vigasztalhatatlan vagyok most, de nem mondom el senkinek, mert az nem férfias.)

*Elnézést, de egy ilyen magas labdát nem lehetett nem lecsapni!


búcsú hollandia death metal feloszlás hail of bullets



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása