2017.12.07. 12:05 – dankógábor

Mindenki szétcsapathatja magát David Guettára a Balaton Soundon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sound17_majork_nagy-2238.jpg

Idén nem volt, de jövőre lesz. David Guetta a Soundon. Lesz még mellette Martin Garrix is, akivel Guetta már akár versenyezhetne, hogy ki van többet Magyarországon. De lehet veretni majd Chainsmolersre, DJ Snake-re vagy éppen Dimitri Vegars & Like Mike-ra is. Aztán lesz még Jonas Blue, Nervo és Timmy Trumpet is, de hogy képviseltetve legyen a hip-hop, R&B vonal, jön Ty Dolla $ign, illetve a holland W&W is visszatér Zamárdiba. 

"A Balaton Sound nemzetközi hírnevét mutatja, hogy több mint fél évvel a kezdés előtt a legnagyobb sztárok közül ilyen sokan már elfogadták a felkérésünket” – mondja Fülöp Zoltán a Sound főszervezője. „Különös tekintettel arra, hogy a Nagyszínpad összes headlinere már ott van az első bejelentett nevek között” – tette hozzá Lobenwein Norbert, a Sound másik alapítója, aki a nevek mellé azzal is a hírrel is szolgált: december 7-én 12 órától egy 72 órás early bird akció is indul, amikor 5 és 4 napos bérleteket illetve idén először meghatározott napokra szóló 3 napos bérleteket lehet kedvezményes áron vásárolni, emellett a 3, 4, és 5 napos V.I.P. bérletek és napijegyek árusítása is elkezdődik az ismert helyeken valamint az Akváriumban és online a balatonsound.hu oldalon. 

A most induló jegyvásárlással egyidőben már a szolgáltatások is elérhetők. A szervezők az early bird akció keretében kedvezményes, 2 fős all inclusive csomagokkal is készülnek, benne 5 napos bérletek szállással és transfer szolgáltatással. Három ilyen csomagból – Sunset, Sunrise és Beach - lehet választani. A hagyományos kemping mellett a Beach kempingben telepített szállások állnak rendelkezésre emellett a Karaván kempnigben lehet érkezni saját lakókocsikkal, illetve itt található majd a Flexotel Village és Podpads Village is. És idén is lesz transzfer: Siófokról és Balatonföldvárról indulnak majd buszok a Balaton Soundra. 


fesztivál hír balaton sound



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása