2018.08.05. 10:57 – dankógábor

Megszöktek az öregek otthonából, hogy ott lehessenek a Wacken fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Két idős férfi meglógott az idősek otthonából, hogy ott lehessenek a Wacken fesztiválon. Éjjel háromkor találták meg őket a buliban, ahonnan egyáltalán nem állt szándékukban visszamenni, de némi noszogatás után beszálltak egy taxiba, majd rendőrségi kíséret mellett hazatértek. Állítólag elég nagy riadalmat keltettek az otthonban, de végül mindenki megnyugodott. Csak a két öreg nem, hogy idő előtt vége lett a partinak. (Képünkön természetesen nem az egyikük látható, a hölgy valószínűleg engedéllyel tartózkodott a buliban.) A Wacken egyébként ma hajnalban ért véget, és a képek alapján úgy tűnik, hogy nem volt sár, nem úgy, mint tavaly, amikor mi is jelen voltunk

FRISSÍTÉS: Miután az egész világot bejárta a Deutsche Welle által tálalt fenti sztori, a német rendőrség most pontosított, ugyanis gyakorlatilag semmi nem igaz belőle, vagy legalábbis nem úgy történt. Az igaz, hogy két férfi megszökött valahonnan, de az nem az öregek otthona volt, hanem egy mentális betegeket kezelő intézmény. Nem is igazán bácsik voltak, ugyanis 58 és 59 éves férfiakról van szó. Nem a Wacken fesztiválra mentek, hanem csak Wacken városába, ahol viszont valóban fesztiválozókkal buliztak, emiatt lekésték az utolsó buszt hazafelé. A rendőrök a buszmegállóban találtak rájuk hajnali háromkor, zavart állapotban, innen vitték haza őket. A fenti kép viszont a valóság, tavaly mi is láttunk hasonló korú bulizókat a fesztiválon, szóval akár még igaz is lehetett volna a hír.


fesztivál wacken



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása