2018.09.12. 16:57 – Szponzorált Tartalom

Nyűgözd le Bodor Mátét, nyerj Ibanez gitárt!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

impress_bobo_ibanez_contest.jpg

Az Ibanez Guitars ismételten ott lesz a Budapest Music Expo kiállítói között. Kelet-Közép-Európa legnagyobb zenei kiállítása 2018. október 5-7. között kerül megrendezésre a Hungexpón. A kiállított gitárok mellett egy exkluzív versennyel is készül a rendezvényre az Ibanez. 2018. október 6-án, a G csarnok, G201-es standján zajlik majd az „IMPRESS BOBO“ gitáros verseny élő döntője, melyre az előzetesen regisztrálók közül a négy legjobbat választja ki Ibanez előadónk, Bodor Máté, az Alestorm gitárosa.

A versenyre 2018. szeptember 30-ig lehet jelentkezni egy, a Facebookra feltöltött rövid gitáros videóval, amit az #impressbobo hashtaggel kell megjelölni. Az a négy versenyző, aki leginkább lenyűgözi Mátét, élőben játszhat az Ibanez standján, Bodor Máté társaságában. Az élő produkciók után a zenész kiválasztja a győztest, aki egy Ibanez RGDIX6PB-SKB Iron Label gitárral lesz gazdagabb!

Természetesen nem marad el a közönségtalálkozó sem. A rajongók a Budapest Music Expo mindhárom napján találkozhatnak Mátéval és élőben tekinthetik meg egyedi, Ibanez LA Custom Shop „BOBO“ gitárját.


verseny hír hangszer szponzoráció nyereményjáték gitáros alestorm ibanez bodor máté budapest music expo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása