2018.11.02. 09:14 – Á.Sza

Ian Brown és az első világbeli problémák

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ian.jpg

A Stone Roses-rajongók hiába vártak epekedve egy új albumot kedvenc zenekaruktól a 2012-es újraindulás óta, a harmadik eljövetel helyett a rózsák lassú hervadását hozta az elmúlt pár év; mindössze két új dalt tudtak összehozni a nosztalgiakoncertek mellett, tavaly nyáron pedig szépen elcsendesedtek.

Ian Brown énekes meg is unta a pöcsölést: bejelentette, hogy egy évtized után, 2019. március 1-jén új szólóalbumot fog megjelentetni Ripples címmel, amelyről meg is érkezett az első dal (First World Problems), illetve a klip is hozzá.

A madchesteriesen laza tempójú dal (ami egyes rajongók szerint egyenesen a Primal Scream legendás Loaded számának a nyúlása) videója utalás az énekes 2001-es F.E.A.R. című dalának a klipjére, amiben a Majomkirály becenevű énekes hasonló bringán gördül végig. Ez pedig a jövőre megjelenő, sorban a hetedik Ian Brown-szólólemez borítója:

ian_brown_lj_261018.jpg


ian brown



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása