2018.11.05. 08:25 – Á.Sza

Új Josh Homme-dal a Red Dead Redemption 2 soundtrackről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jh.jpg

Nagy várakozás előzte meg az október 26-án megjelent Red Dead Redemption 2-t, az év egyik videójáték-szenzációját. A western témájú játék zenéjéről is elkezdtek szivárogni az infók, a QOTSA-főnök Josh Homme is szerepel rajta egy country-s beütésű balladával, amit Brian Eno producertársa, Daniel Lanois írt, és már meg is hallgatható:

A soundtrackről annyit lehet még tudni, hogy szerepel rajta Colin Stetson, Ennio Morricone, Jon Teodore (a QOTSA dobosa) és José González is.

Josh Homme egyébként úgy tűnik, a QOTSA nemrég befejeződött, hosszú világkörüli turnéja után sem tud nyugton maradni; előbb az Iggy Pop-fémjelezte Post Pop Depression-zenekart hozta újra össze egy utolsó utáni koncert erejéig a Cal Jam 2018-on, később pedig a felesége, Brody Dalle zenekarának, a Distillers Los Angeles-i koncertjén ugrott be egy kis pogózásra.


josh homme



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása